Yoga en meditatie

Elke dag is er yoga en/of (begeleide) meditaties. De yogalessen worden gegeven door Emilie Mangona, een franse yogi die al jaren op Madeira woont. In de winter, wanneer ik op Madeira woon, volg ik een paar keer per week haar lessen. Zij past de les aan de groep aan. Zij speelt in op wat er nodig is op dat moment. Soms de nadruk op de ademhaling, dan de chakra’s, de Tibetanen of de zonnegroet. Emilie heeft een prachtige, rustige energie. Intuïtief en vanuit zachtheid geeft zij les, zoals ik ondernemers en schrijvers coach. Daarom heb ik haar gevraagd. De lessen zijn voor iedereen, dus voor ervaren yogi’s, maar ook als je nog nooit een yoga-houding hebt gedaan.

De lessen worden in het engels gegeven. Haar website is https://bit.ly/2Q2mpwi

De (begeleide) meditaties worden gegeven door Marian, in de avonduren na het diner. Onder de sterrenhemel, bij kaarslicht, met een etherische olie, op de veranda: elke keer een verrassing. We keren naar binnen en gaan op ontdekkingsreis.

De kosten voor deze yoga- en meditatielessen zijn 135 euro voor de hele week. Hiervoor krijg je 5 yogalessen van anderhalf uur en 4 meditaties. Je betaalt deze lessen vooraf, bij het boeken van de Madeira-week. Je kunt ook alleen de meditaties volgen, als je bijvoorbeeld overdag wilt wandelen. Dan betaal je 40 euro.