Creatief Schrijven in The Round House van Monte Rosa

Op deze inspirerende plek waaien de verhalen zo naar binnen. Vanuit jouw creativiteit en verbeelding ontspruiten de mooiste schrijfsels. Allemaal uniek!

Ben jij ook benieuwd wat er uit jouw pen komt?

Tijdens deze vier workshops krijg je inspirerende schrijfopdrachten, zintuigoefeningen, tips, trucs en aanwijzingen aangereikt en maak je kennis met haiku’s en elfjes. Ervaring is niet nodig. Het gaat om de creatieve flow: verwonder jezelf over hoe je kunt spelen met woorden en taal.

Je gaat ontdekken van welke schrijfvorm jij blij wordt. Of misschien schrijf je al jaren en heb je behoefte aan wat nieuwe input of een andere blik? Ook dan zijn deze zondagmiddagen op Monte Rosa echt iets voor jou!

Neem je je eigen schrift en lievelingspen mee?

Wanneer? De zondagen 8, 15, 22 en 29 maart
Hoe laat? 14.00 – 17.00

Workshopprijs, inclusief koffie/thee met gebak:
Per middag: €25
4 Middagen: €90
(de workshops zijn los van elkaar te volgen)

Meer weten over deze betoverende plek? Kijk dan even op Monte Rosa Portugal

Aanmelden:
info@monterosaportugal.com
+31(0)657446661

Online schrijfcursus. Iets voor jou?

Eens drie maanden proberen om te kijken of schrijven iets voor je is? Kop thee er bij en laat maar stromen die woorden. Gewoon lekker thuis op de bank of in de tuin. 

Cursist Karel de Vries:
“Je hebt mij op miraculeuze wijze weten over te halen mijn inspiratie in woord en geschrift neer te zetten. Ik heb al eerder pogingen tot schrijven gedaan en nu ik echt ben gestart voel ik me daar heel blij door.” 

“Online schrijfcursus. Iets voor jou?” verder lezen