Stok-achter-de-deur blogavonden

Eens per maand een vaste avond bloggen om volledig aandacht te schenken aan jouw blogs of verhalen: wat dacht je daarvan? No more excuses.

Zo’n vast rustpunt waarbij je weet dat er sowieso één blog of verhaal uit rolt en wellicht meerdere. Zo blijf je regelmatig schrijven en val je niet terug in ‘laat maar’ – ‘geen tijd’ en ‘nul inspiratie.’ Om het vervolgens nooit meer op te pakken. Hoe jammer, want jij hebt de wereld iets te vertellen.

Een workout voor de geest

De blog terugkomavond begin ik met de warming up: een opdracht om de inspiratiespier flink wakker te schudden. Natuurlijk gaan we ook de ‘schrijfspier’ stevig aanspannen. Om daarna vol energie te beginnen aan je schrijfsel. Heb je die alvast in de steigers staan, of misschien komt hij zelfs wel af op deze avond.

Ondertussen geef ik antwoord op jouw individuele vragen, geef advies en een liefdevol zetje als je geen steek verder komt. Je mag mijn creatieve geest die avond opsouperen. En uiteraard krijg je huiswerk mee voor de volgende keer! Dit betekent vaak dat je met twee (ideeën voor) blogs en een hoofd vol inspiratie richting huis danst.

In de weken tussen de blog-avonden mag je me mailen, vragen en blogs/essays/verhalen sturen met een maximum van drie per maand. Ik ben een soort back-up voor je. Je blogs kijk ik na en stuur ze terug met feedback.

Voor wie zijn deze avonden?

Voor iedereen die wel wat hulp en inspiratie kan gebruiken bij het schrijven en voor de mensen die weten dat ze kunnen leren van de anderen uit de groep. Reflectie geeft immers nieuwe input en inzicht. Voor de ondernemers die van de lezers van hun (informatieve) blogs, opdrachtgevers willen maken.

Bijdrage per keer: 15 euro (dit is incl. huur van de ruimte en koffie of thee met wat lekkers er bij). Om het niet te vrijblijvend te maken vraag ik je voor de komende vijf maanden vooruit te betalen. Een stok achter de deur voor jezelf. Na deze vijf maanden vertoef ik een paar maanden in het buitenland, dus dan zijn er geen stokken-achter-de-deur-avonden meer.

Betaal je het met je bedrijf, dan komt er 21% btw bij en wordt het bedrag €90,75,-. Hoef je geen factuur, dan is het 75 euro. Dit bedrag is dus voor vijf avonden samen.

We beginnen om 19.30 uur en stoppen rond 21.30 uur. De locatie is ergens in Groningen. Het aantal deelnemers is maximaal 10. Mail me op marian@dealchemievanhetleven. Tot schrijfs!

 

 

 

 

Eén antwoord op “Stok-achter-de-deur blogavonden”

  1. Oh my goodness! an incredible article dude. Thanks Nonetheless I’m experiencing problem with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting identical rss problem? Anyone who is aware of kindly respond. Thnkx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *