13 april: schrijven & yoga

Weet je nog hoe lekker het is om een dag naar je eigen stem te luisteren? En daar dan gehoor aan geven door je lichaam te verwennen met yoga, de zintuigen te strelen, je ongegeneerd uit te rekken omdat je lichaam weer wakker wordt en aandacht krijgt?

Je krijgt alle tijd om te schrijven wat er uit moet, zodat je helder voor de geest -en op papier- hebt wat er speelt.

De onbewuste vraag maak je op deze manier tastbaar.

Hoe fijn is het om de lente in te gaan met een innerlijke voorjaarsschoonmaak. Gun jij jezelf een dag vol inzichten, inspiratie en energie all over? Deze reset laat alles weer stromen zoals het hoort… Een lente-boost!

Schrijven wordt intenser wanneer je wakker bent in je hele lichaam.

Om deze reden wordt op deze dag het schrijven afgewisseld met yoga en ondersteund door essentiële oliën.. Door te luisteren naar je innerlijk, komen inzichten naar boven die –op dit moment- het belangrijkste voor jou zijn om op te schrijven én er iets mee te doen, als je wilt.

Schrijven in deze setting is leren werken met je onbewuste bron van inspiratie: jouw eigen energie. De yoga wordt ingezet om bij je diepste kern te landen. Alle tijd en rust om daarna dit gevoel te verwoorden.

Rechtstreeks vanuit je gevoel schrijven tovert totaal andere woorden op je papier dan wanner je het vanuit je hoofd -het denken- schrijft.

Wat neem je mee?
Een schrift en een pen, desnoods wat stiften. Alles wat je hebt geschreven, blijft bij jou. Je hoeft niets voor te lezen of te delen. Enne: je hoeft niet te kunnen schrijven. Neem een warm dekentje mee, fijne dikke sokken, een vest.

Praktisch
We beginnen om 11 uur. Een vegetarische lunch zorgt er voor dat we goed gevoed het middagprogramma in gaan. Koffie, thee en wat lekkers zijn de hele dag voorhanden.

De dag wordt verzorgd door Marian Nissink – schrijfcoach  (www.dealchemievanhetschrijven.nl) en Eva Sacchetto – yogi  (www.souljoyyoga.nl en www.souljoyessentialoils.nl).

Je kunt je opgeven via souljoy@live.nl of marian@dealchemievanhetleven.nl 

Waar: Rivierenhof 12,  Groningen (let op: betaald parkeren).
Wanneer: zaterdag , van 11 tot ca. 17.00 uur
Kosten: 75 euro (wil je een factuur, dan komt er 21% btw bij).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *