Stilte-schrijfdag

Ik nodig je uit om te schrijven vanuit stilte en meditatie.

‘Van alle woorden die niets te zeggen hebben, zijn de woorden die dat in stilte doen, het aangenaamst.’ -Nicolas de Chamfort-

Gun jezelf een louterende dag vol verstilling en verwondering. Om terug te komen bij je kern. Misschien is jouw kritische stem ‘dat kan ik niet’ na deze dag veranderd in jouw liefdevolle, daadkrachtige stem die weet dat niemand anders jij bent.

Zie deze stilte als een adempauze van waaruit het juiste moment om nieuwe inzichten te krijgen als het ware wordt voorbereid. Verstilling, reflectie en bezinning om misschien iets van richting te veranderen, een last van je schouders te laten vallen of een besluit te nemen. Vanuit je hart.

Wil jij beginnen met schrijven? Of schrijf je al heel lang? Welkom! Schrijven heelt. Geeft energie. Laat zien wie jij bent. Roept vragen op. Schrijven geeft rust: je zet alles vanuit je hoofd op het papier. Schrijven is voor iedereen. Heb je nog nooit geschreven? Dan is dit de uitgesproken dag om te proberen. Kan jij niet schrijven, denk je? Deze dag ga je het tegendeel ontmoeten.

Stilte brengt andere woorden naar boven dan wanneer je ze ‘bedenkt.’ De woorden komen vanzelf vanuit de verbinding met de onderstroom, je hoeft er niets voor te ‘doen.’

We maken tijdens deze eendaagse pelgrimstocht onze eigen woordenreis. Een ontdekkingsqueeste naar waar jij onbewust over wilt schrijven. In alle veiligheid en je hoeft niets te vertellen of voor te lezen aan anderen.

Het maakt niet uit wat je schrijft: zie maar wat er komt. Er is geen oordeel.

De dag krijgt een extra tintje omdat er –naast wat lekkers, koffie en thee- een gezonde lunch voor ons klaar staat. Een verwen-dag pur sang.
Wanneer: nog nader te bepalen, van 10 tot 16.30 uur
Waar: Groningen of omgeving. Als het mooi weer is, op een magische plek…
De kosten voor deze dag (incl lunch, koffie en thee) zijn 89 euro (incl btw voor particuleren, ex btw voor ondernemers). Je bent verzekerd van een plek wanneer je het bedrag over hebt gemaakt. Mail me even: marian@deandereaankoopmakelaar.nl voor het rekeningnummer, je aanmelding of voor vragen!

‘Want we snakken niet alleen naar een handvol stilte (Rothko), maar ook naar momenten om tot bezinning, hoop en nieuwe vormen van verbondenheid te komen.’ – Joke Hermsen –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *